Charlie Lee har flera SegWit beredskapsplaner

Det verkar som om några bitcoinmedlemmar inte tar vänligt med Charlie Lee planer just nu. Litecoin experimenterar med SegWit-signaleringsstöd som vi talar. Huruvida detta är en knep för att påverka SegWit på bitcoin-användare på lång sikt, återstår att se. Vissa människor känner Charlie Lee, tvingar SegWit på litecoin gruvarbetare, om än de är fria att inte stödja det om de föredrar det alternativet.

Att presentera segregerat vittne i Litecoin kan ha intressanta konsekvenser. Å ena sidan ser människor detta som en ”testkörning” för att bestämma att SegWit är fördelaktigt för bitcoin. Om LTC integrerat det med framgång kan det dessutom öka chanserna för aktivering på bitcoin-nätverket. Huruvida det kommer att bli fallet, förblir någons gissning för tillfället.

Charlie Lee har flera SegWit beredskapsplaner
Dessutom verkar vissa människor bryta mot Charlie Lees senaste uttalande . Han nämner hur det kan behövas att byta Litecoins algoritm för att aktivera SegWit. Vissa gruvarbetare kommer att motsätta sig SegWit av politiska skäl, vilket kan kräva en mer ”drastisk” inställning från utvecklarna. Medan de inte föredrar att ändra POW på något sätt, är det en möjlig lösning att få den här funktionen aktiverad på nätverket om allt annat misslyckas.

Titta på / r / Bitcoin kommentarer , det är uppenbart att få människor tycker att det här är en bra idé. Förståligt så, som ett sådant drastiskt beslut kunde stava slutet för litecoin en gång för alla. Dessutom anser de att utvecklingen av dessa valutor är alltför decentraliserad. På ett sätt är de inte felaktiga för att tänka ut i dessa linjer. Det tar bara en eller två personer att göra dessa förändringar verklighet.

För att göra saker ännu värre, Charlie Lee nämnde hur det som en alternativ plan. Även om det inte finns någon minersamsyn, kan han fortfarande tvinga SegWit-aktivering för litecoin . Trots att Charlie Lee inte utarbetade detta uttalande, är det en mycket oroande tanke. Ingen vet säkert hur en mjuk gaffel skulle bli tvungen på samhället. Då är det inte något vi någonsin skulle hoppas uppleva heller.

Det är uppenbart att varje diskussion som är relaterad till SegWit inte kommer att bli en lycklig. Det finns de som är emot och de som motsätter sig det, vilket gör det för spännande diskussioner. Tyvärr för litecoin, som tvingar SegWit på samhället, kan komma tillbaka tidigare snarare än senare. Att skapa beredskapsplaner om det inte skulle finnas någon ministernivå är intressant, om än något för tidigt i detta skede.